Anekdotes

We maken soms leuke dingen mee door de verkoop van onze Staatsloten. Hier volgen een paar anekdotes omtrent de Staatsloterij:

Winnaar van € 100.000,=:
3 echtparen kochten altijd samen een straat hele loten. 2 echtparen stopten daar op een gegeven moment mee. Het  3e echtpaar besloot om toch nog zelf een keer een straat loten te kopen. Daar wonnen ze een bedrag mee waarmee ze nog een keertje zo’n straat loten konden kopen. En wát een geluk, ze winnen € 100.000,=!!  Ze hebben daar toen een hele mooie nieuwe auto van gekocht en maakten met het hele gezin een trip naar Amerika, naar Disneyland inclusief een cruise. Dromen worden waar met een lot van de geluksmakelaar. 

mouths_004

Wichelroede en aardstraal:
Veel mensen hebben al geprobeerd om te verklaren waarom er al zoveel grote prijzen bij ons zijn gevallen. Op dit moment hebben we o.a. al 6x de hoofdprijs en 4x de jackpot verkocht. Zo is er iemand van het tijdschrift ParaVisie geweest met een wichelroede. Hij constateerde dat er een aardstraal dwars door onze winkel loopt. Hart van Nederland had een keer een specialist mee die de “energetische waarde” in onze winkel kwam meten.  Deze man werd helemaal enthousiast. Op een schaal van 10.000 kwam hij bij ons op een waarde van 8.700. Dat was enorm hoog. Hij kon het echt voelen, al die positieve energie. Vond ook dat wij er zo vrolijk bij stonden. Altijd goed om te horen!

Winnaar bij ons van de HOOFDPRIJS in de Oudejaarsloterij:
De winnaar van de hoofdprijs in de Oudejaarsloterij won bij ons op een half lot € 15 miljoen!!!  Het was een echtpaar. De vrouw werkte in een winkel waar ze zelf notabene Oudejaarsloten verkocht. Zij zei tegen haar man dat hij naar Zwolle, naar de geluksmakelaar, moest gaan om daar hun Oudejaarsloten te kopen. En ja hoor, BEET, een megaklapper van € 15 miljoen!  Dat was onze 6e keer dat we een hoofdprijs verkochten. 

Opperhoofd Rise Bull van de Pahasapa People- Indianenstam:
Wij kregen eens een telegram van dit opperhoofd. Daarin stond dat hij onze winkel had uitverkoren om mensen blij te maken met “money”. 

Toevallig:
Een echtpaar zit in de auto van Groningen naar huis. Ze rijden op de snelweg, A 28, door Zwolle. Net op dat moment horen ze een interview met John op de radio. Dus zij bedenken op dat moment: Wij gaan daar een Staatslot kopen. We rijden er nu toch vlak langs. Ze kopen een aantal 1/5 Staatsloten. En…. laat er nu op 1 zo’n lot een leuke prijs vallen: 1 minuut gratis winkelen bij de Bijenkorf.

Nieuwe auto:
Door onze reputatie met onze grote prijzen waren er mensen van ver gekomen om bij ons een Staatslot te kopen. En jawel….. een grote prijs. Ze hebben er o.a. een nieuwe auto van gekocht die ze ook zijn komen showen bij ons.
Een aantal jaren later kwamen ze weer bij ons in de winkel. Weer voor een Staatslot.
Ze waren nl. weer aan een nieuwe auto toe.
(We hebben ze niet gezien met de nieuwe auto, dus het zal helaas wel niet weer gelukt zijn)

Bijna f 50.000,= weggegooid:

Een klant kocht altijd een straatje hele loten bij ons. Controleerde ze zelf thuis en nam alleen de winnende mee naar onze winkel. Die andere loten gooide hij weg. Op een dag nam hij per ongeluk ook het stapeltje niet winnende loten mee. Wij zeiden dat we ze toch even na konden kijken. Kleine moeite. En wat blijkt…. op eentje zat f 50.000,=!!!